Mr. Drs. W.H.R. Hogewind

Advocaat

Boes Hogewind is specialist in het Strafrecht en een strafpleiter pur sang. Zij zet zich tot het uiterste in om voor haar cliënten het beste resultaat te behalen.

Boes voltooide haar advocatenopleiding bij het gerenommeerde strafrechtkantoor Meijering, Van Kleef, Ficq en van der Werf. In januari 2014 ging zij zelfstandig verder en trad zij toe tot de maatschap Van der Meij advocaten. Boes Hogewind studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam. Eerder voltooide zij al de studie Nederlandse taal en letterkunde met als specialisatie Argumentatie theorie.

Boes heeft ruime proceservaring in omvangrijke en complexe strafzaken. Zij stond cliënten bij in spraakmakende zaken (onder meer de roofmoord op de Haagse juwelier, de liquidatiezaak, De quote 500 zaak). Ook behandelt zij veel zaken van de zogeheten top 600 jongeren.

STRAFRECHT

U kunt bij Boes Hogewind terecht voor alle strafzaken, dus Levens- of geweldsdelicten (moord doodslag en mishandeling) voor  vermogensdelicten (diefstal, inbraken en overvallen) voor alle drugszaken, financiële strafzaken (fraude en witwassen) als ook zedenzaken.Verder kunt u ook bij haar terecht voor alle procedures die samenhangen met het strafproces zoals: ontneming van wederrechtelijk voordeel, teruggave van inbeslaggenomen goederen, TBS, uitlevering en overlevering, WOTS-procedures en het verkrijgen van een verklaring omtrent gedrag (VOG).

JEUGDRECHT

Boes Hogewind is eveneens een gespecialiseerd jeugdrechtadvocaat. Zij heeft grote expertise in het bijstaan van minderjarigen die verdacht worden van een strafbaar feit en zij staat ook minderjarigen (en hun ouders) bij in met Jeugdzorg zoals Ondertoezichtstellingen en (Gesloten) Uithuisplaatsingen.

CONTACT

Wanneer u (of uw kind) verdacht wordt van een strafbaar feit dan is het belangrijk om zo snel mogelijk te weten waar u aan toe bent. Bij Boes Hogewind kunt u op korte termijn voor een afspraak terecht zodat uw belangen direct in de beste handen zijn.