Mr. B.W.J. Krämer – Advocaat

(Internationaal) Strafrecht en jeugdstrafrecht

bart kramer advocaat

Mr. Krämer heeft als advocaat zijn doortastendheid en daadkracht veelvuldig bewezen. Met zijn creativiteit en betrokkenheid pakt hij graag iedere uitdaging aan.

Heeft u juridische hulp nodig?

Heeft u juridische hulp nodig van Mr. Krämer? Neem dan contact op met 06-50278816 (bij geen gehoor algemeen nummer: 020-6236721) en vraag naar de mogelijkheden. Ook kunt u direct mailen naar kramer@vandermeijadvocaten.nl.

Over Mr. Krämer

B.W.J. Krämer is publiekrechtelijk afgestudeerd in 2013 aan UvA richting strafrecht. Naast zijn afstudeerrichting Nederlands strafrecht heeft hij zich verdiept in het Internationaal strafrecht en financieel (straf)recht .

Tijdens zijn studie is hij werkzaam geweest bij het kantoor Meijering Van Kleef Ficq & Van der Werf (nu Ficq & partners) als juridisch medewerker. Vervolgens is hij daar ook begonnen als advocaat-stagiair. Na vijf jaar gewerkt te hebben als advocaat voor Ficq & partners heeft hij zich in januari 2018 aangesloten bij de maatschap Van der Meij Advocaten.

Krämer is gespecialiseerd in internationaal (jeugd)strafrecht, inclusief uit- en overleveringszaken, tbs, financieel economische strafrecht en milieu strafrecht. In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten heeft hij  deze rechtsgebieden ook geregistreerd. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op de geregistreerde rechtsgebieden.

Krämer is voorts aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrecht advocaten (NVJSA) 

NB. Mr. Drs. W.H.R. Hogewind is met ingang van 1 oktober 2020 geen advocaat meer. Haar praktijk is overgenomen door mr. B.W.J. Krämer en mr. F.J.E. Hogewind. Bij vragen hierover kunt u contact opnemen met kantoor.

nvsja logo

Rechtsgebieden

Strafrecht

Binnen het strafrecht houdt Mr. Krämer zich bezig met onder andere:

  • (Jeugd)strafrecht
  • Financieel (straf)recht
  • Fiscaal strafrecht
  • Over-en uitleveringsprocedures (WOTS/WETS procedures)
Overige rechtsgebieden
  • VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)
  • Ingevorderd rijbewijs