Mr. S.R. Nahar – Advocaat

Arbeidsrecht, huurrecht en strafrecht

Advocaat Sabrina Nahar Amsterdam

Juridische hulp nodig?

Heeft u juridische hulp nodig van Mr. Nahar? Neem dan contact op via 06-41571152 (bij geen gehoor algemeen nummer: 020-6236721) en vraag naar de mogelijkheden. Ook kunt u direct mailen naar sabrinanahar@vandermeijadvocaten.nl.

Over Mr. Nahar

Sabrina Nahar heeft zich per juni 2016 aangesloten bij de maatschap Van der Meij advocaten. Nahar studeerde Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hogeschool van Amsterdam en vervolgens Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam.

Na ruim tien jaren werkzaam te zijn geweest als jurist bij het Juridisch Loket in Amsterdam heeft zij de overstap naar de advocatuur gemaakt.

Bij Nahar staat – het belang van – de cliënt voorop. Zij vindt het dan ook belangrijk dat haar cliënten weten dat zij te allen tijde bij haar terecht kunnen voor gedegen juridisch advies en bijstand.

Nahar heeft een algemene rechtspraktijk waarbij de nadruk ligt op arbeidsrecht, huurrecht en strafrecht. In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten heeft Nahar deze rechtsgebieden ook geregistreerd. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op de geregistreerde rechtsgebieden.

Nahar is als docent Recht verbonden aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Nahar is voorts lid van de Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten.