Mr. S.R. Nahar – Advocaat

Arbeidsrecht en strafrecht

Advocaat Sabrina Nahar Amsterdam

Juridische hulp nodig?

Heeft u juridische hulp nodig van Mr. Nahar? Neem dan contact op via 06-41571152 (bij geen gehoor algemeen nummer: 020-6236721) en vraag naar de mogelijkheden. Ook kunt u direct mailen naar sabrinanahar@vandermeijadvocaten.nl.

Over Sabrina Nahar

Per juni 2016 heb ik mij aangesloten bij de maatschap Van der Meij advocaten. Ik studeerde Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hogeschool van Amsterdam en vervolgens Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam.

Na ruim tien jaren werkzaam te zijn geweest als jurist bij het Juridisch Loket in Amsterdam heb ik de overstap gemaakt naar de advocatuur.

Bij mij staat – het belang van – de cliënt voorop. Ik vind het dan ook belangrijk dat mijn cliënten weten dat zij te allen tijde bij mij terecht kunnen voor gedegen juridisch advies en bijstand.

Hoewel ik een algemene rechtspraktijk heb, ligt de nadruk toch wel op het arbeidsrecht en strafrecht. In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten heb ik deze rechtsgebieden ook geregistreerd. Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op de geregistreerde rechtsgebieden.

Lidmaatschap: Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten.