D. Duijvelshoff – Advocaat

Strafrecht, ambtenarenrecht, medisch tuchtrecht, VOG, ingevorderd rijbewijs

Over David Duijvelshoff

David Duijvelshoff is met ingang van 1 mei 2016 werkzaam bij Van der Meij Advocaten. In 1990 is hij (strafrechtelijk) afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Hij houdt zich sindsdien met name bezig met strafzaken maar ook is hij deskundig binnen het Ambtenarenrecht en voert hij procedures ten behoeve van het verkrijgen van een Verklaring Omtrent het Gedrag, procedures gericht tegen invorderingen-ongeldigverklaringen van het Rijbewijs (CBR-zaken) alsmede behandelt hij medische tuchtzaken. 

Een greep uit zaken die eerder door mij zijn behandeld:
– Vrijspraak voor vechtpartij op oudejaarsdag 2020. Gepubliceerd op Omroep Flevoland.
– In september 2022 heeft Duijvelshoff meegewerkt aan de genomineerde podcast ‘Napleiten’ waarin hij een zaak besprak rond een cliënt (docent middelbaar onderwijs) die door een leerlinge beschuldigd werd van een jegens haar gepleegd zedendelict. De cliënt werd
vrijgesproken.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten heeft Duijvelshoff voornoemde rechtsgebieden ook geregistreerd. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op de geregistreerde rechtsgebieden.

Duijvelshoff hecht aan een prettige samenwerking met zijn cliënt, daarbij is een goede bereikbaarheid van groot belang zodat u vlot met al uw vragen bij hem terecht kunt en ook in spoedgevallen snel kunt overleggen. Uiteraard staat alleen uw belang bij hem voorop.

Juridische hulp nodig?

Heeft u juridische hulp nodig van David Duijvelshoff? Neem dan contact op met 020-6236721 en vraag naar de mogelijkheden. Ook kunt u direct mailen naar duijvelshoff@vandermeijadvocaten.nl.