M.R.P. Hoppenbrouwers – Advocaat

Personen- en familierecht en jeugd(straf)recht

Over Michiel Hoppenbrouwers

Michiel Hoppenbrouwers is in 1985 beëdigd als advocaat en sinds 1991 werkzaam bij Van der Meij advocaten. In de loop der jaren heeft hij zich gespecialiseerd in het jeugd(straf)recht en het personen- en familierecht. Hoppenbrouwers heeft deze rechtsgebieden ook geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op de geregistreerde rechtsgebieden.

Hoppenbrouwers is als docent verbonden aan de door het SSR verzorgde jeugdrechtspecialisatie opleiding voor leden van de rechterlijke macht.

Hoppenbrouwers is voorts lid van de Nederlandse Vereniging van Jeugdrecht Advocaten.

 

Media

Op 10 september 2021 was het Internationale Scheidingsdag en lanceerde HUMAN.nl twee afleveringen van de podcast Scheiden met Stine. Hoppenbrouwers is te horen in de podcast ‘aflevering 4 – De rekening’.

Juridische hulp nodig?

Heeft u juridische hulp nodig van Michiel Hoppenbrouwers? Neem dan contact op met 020-6236721 en vraag naar de mogelijkheden.